Steun deze film!

Om MaasMurder te realiseren zijn we hard op zoek naar financierders!
Help jij ons om de film te maken?

Particulieren

Kies hieronder hoe je wenst bij te dragen aan de film. Natuurlijk staat tegenover elk bedrag een dikke beloning! En, vanaf 1000,- investeer je tevens in de film. Dit betekent dat wanneer de film winst maakt,
je tot 100% of zelfs meer van de inleg terug kunt krijgen!

55,-

Je koopt een kaartje voor de grootse premiere! Dit is inclusief rode loper, de allereerste preview, een glas champagne en kans op een meet & greet met de cast!

250,-

Bovenstaande, een gesigneerde A1 poster en je naam op de aftiteling van de film.

1000,-

Bovenstaande, en je wordt voor een dag V.I.P. gast op de set. Je loopt mee met de opnames en krijgt alle ins en outs te horen. Je luncht en dineert met de cast & crew en op het einde van de dag is er een borrel. Als je het leuk vindt krijg je ook een figuratie-rol in de film.

2500,-

Bovenstaande, en je krijgt een bijrol in de film!

2.000.000-

Bovenstaande, ennnn, je krijgt de hoofdrol in de film (the goodguy of the badguy)! Je mag kiezen wat we elke dag eten op de set en wordt rondgereden in een limousine. Je naam verschijnt als eerste op de aftiteling. 😉

Doneren

Stuur een email naar info@maasmurder.com en we vertellen je hoe je precies kunt doneren.

Bedrijven

Vanaf 10.000,- is het ook mogelijk voor bedrijven om te investeren in de film. Zo kunt u denken aan naamsvermelding en product placement in combinatie met een investeringsmodel. Neem contact met ons op via info@maasmurder.com voor meer informatie.